Kondomi nuk përdoret veç për seks të sigurt, me të mund edhe të…(Fakte interesante)

6

6Ndërsa shumiva prej nesh jemi të vetëdijshëm për përdorimet e shumta të prezervativëve, por në fakt rezulton se ata janë multi-funksionalë.

Shikoni më poshtë përdorimet tjera të prezervativëve që ndoshta nuk i keni ditur.

Mbrojtës i frutave

Nëse i mbështillni frutat me të atëherë ju ndihmon që të mbani më të freskëta.

Përdoret si “paketë e ftohtë”

Mbusheni prezervativin me ujë dhe futeni në frigoifer që të ju shërbejë për të qetësuar dhimbjet.

Rezistent ndaj ujit

Shërben për të pastruar këpucët

Shërben për të mbuluar pijen tuaj

Prezervativi shërben për të ndezur zjarrin.

Komento