Kozmetika e natës

Kozmetika e natës

Përdorimi gjatë natës i preparateve të veçanta kozmetike që ka për qëllim të ushqej dhe të ripërtërijë qelizat, siguron rezultate të shkëlqyera në mirëmbajtjen dhe trajtimin e lëkurës.

Gjatë gjumit të natës funksionet e organizmit pësojnë ndryshime. Gjatë kësaj kohe pushon së vepruari ndikimi i jashtëm i stresit, muskujt bien në qetësi dhe intensifikohet procesi i ripërtëritjes së qelizave.

Përdorimi gjatë natës i preparateve të veçanta kozmetike që ka për qëllim të ushqej dhe të ripërtërijë qelizat, siguron rezultate të shkëlqyera në mirëmbajtjen dhe trajtimin e lëkurës. Kremrat e natës kanë vetinë të depërtojnë thellë në epidermis, përmbajnë vitamina dhe substanca të tjera të nevojshme për funksionimin normal të tyre. /Telegrafi/

One Comment

  1. jenii me te mireet
    ju faleminderit per keshilla

Komento