Kujdes këto ushqime,pasi ngrohen, bëhen kancerogjene

Kujdes këto ushqime,pasi ngrohen, bëhen kancerogjene

Kujdes këto ushqime,pasi ngrohen, bëhen kancerogjeneDuke ngrohur disa ushqime për disa herë, jo se humbin efektin e tyre shërues, por shndërrohen në kancerogjene, transmeton gazeta Kosova Sot.

VEZËT

Janë ushqime të rrezikshme dhe kurrsesi nuk duhet ringrohur. Kanë përparësinë t’i konsumoni të ftohta, le të mbetet ashtu, kurrsesi t’i ringrohni.

KËRPUDHAT

Kërpudhat duhet t’i hani porsa t’i përgatisni, ky është rregulli i vjetër, respektojeni. Nëse i ringrohni, mund të helmoheni.

SPINAQI

Atë kurrë mos e lini për të nesërmen, e lëre më ta ngrohni. Sidomos te spinaqi materiet shëruese shndërrohen në kancerogjene.

Komento