Kujdes, para se ta blini pastën e dhëmbëve kontrollojeni ngjyrën e katrorit që është poshtë tij

4

4Me siguri me rastin e blerjes së pastës së dhëmbëve kurrë nuk i kushtoni rëndësi katorit të vogël që gjendet në fund të ambalazhës.

Ky katror zbulon se në pastën a gjenden vetëm përbërësit natyralë apo kimikatet. Zakonisht, këta katrorë janë me ngjyrë të zezë, të kaltër, të kuqe ose të gjelbër

Nëse janë me ngjyrë të zezë i bie që pasta është e përbërë nga kimikatet. Të kuqet e të kaltrat nënkuptojnë që kanë përzierje natyrale dhe kimike. Ndërsa, të gjelbrat nënkuptojnë që pasta juaj është tërësisht natyrale.

Komento