Kujtonte se barkun e kishte të madh nga pijet, por ajo që zbuloi ishte shokuese

4

Pinte shumë birra dhe nga kjo dyshontese kishte vënë bark. Por kur shkoi te mjeku, nga analizat u diagnostikua me një masë gjigande tumori. 63-vjeçari Kevin Daly nisi të kishte dyshime për barkun e tij të madh pasi ra shumë në peshë, por barku nuk iku.

Në Dhjetor, 63-vjeçari nga Hoboken, Neë Jersey bindi mjekun e tij që t’i bënte një skaner, që zbuloi një tumor prej më shumë se 13 kilogramësh, që kishte zënë pjesën më të madhe të barkut.

Sipas asaj që shkruan, “DailyMail”, nëse nuk do t’i kishte besuar instiktit të tij, masa do ta kishte vrarë brenda pak muajve.

Tumori u identifikua si kancer i quajtur liposarkoma dhe me gjasa kishte 10-15 vjet që rritej, por fatmirësisht nuk ishte përhapur në pjesë të tjera të trupit të Daly.
Liposarkoma zhvillohet zakonisht në qeliza të yndyrës, në bark, krahë apo këmbë dhe shpesh i ngjan indeve dhjamore, nëse e sheh me mikroskop.

Komento