Likuliku Lagoon Resort një vend ideal për pushime

Likuliku Lagoon Resort një vend ideal për pushime

Një vend i mrekullueshëm ekzotik në ishullin Fidxhi është vendi ideal për pushime në tetor.

Me plazhe pa fund dhe rërë kristal në oqenanin e pafund gjendet një resort që ju ofron një tretman të pa parë, me basene vende për shëtitje dhe një ushqim të veçantë.

Çmimi për një natë në Likuliku Lagoon Resort fillon nga 590 euro.

Komento