Limoni shëron dhimbjen e gjurit

6

6Një pjesë e madhe e njerëzve vuajnë nga dhimbjet e gjurit, pavarësisht moshës që kanë. Artriti, lëndimet e ndryshme dhe të papritura janë të gjithë faktorë për dhimbjet e shkaktuara në gjunjë.

Për eliminimin e këtyre dhimbjeve mund ta përdorni këtë ilaç natyral që i shëron këto dhimbje menjëherë.

Përbërësit:

– Një apo dy limonë

– Vaj susami

PrEni limonët në pjesë të vogla dhe me një leckë pambuku lidhni limonët në të. Pas kësaj, zhyteni leckën e pambukut në vaj të nxehtë susami.

Leckën e vendosni në zonën ku ndenji dhimbje dhe e lini ashtu për 5 deri në 10 minuta.

Sigurohuni që procedurën ta përsëritni dy herë në ditë, derisa dhimbja të largohet krejtësisht.

Por, paraprakisht është mirë dhe e rekomandueshme të konsultoheni edhe me doktorin.

Komento