Livando, një truk kundër ftohjes dhe sinuzitit

Livando, një truk kundër ftohjes dhe sinuzitit

Livando, një truk kundër ftohjes dhe sinuzititThithja e livandos është shumë e efektshme kundër ftohjes dhe sinuzitit.

Pra, shtoni 5 pika vaj esencial livandoje në një tas me ujë të nxehtë dhe thithni avullin për rreth 15 minuta. Kjo do t’iu pastrojë rrugët e frymëmarrjes. Përsëriteni këtë veprim dy deri në tre herë në ditë.

Komento