Lufto kancerin me vitamina !

Lufto kancerin me vitamina !

Studimi amerikan pohon se vitaminë janë efektiv.Duke marrur një multi vitaminë çdo ditë mund të sjell deri tek zvogëlimi i rrezikut për zhvillim të kancerit tek meshkujt, thonë hulumtuesit amerikan.

Studimi amerikan pohon se vitaminë janë efektiv, pasi ata testuan afro 15,000 meshkuj të moshave mbi 50 vjeç, për mb një dekade dhe panë reagimet e tyre ndër vite.

Këto gjetje janë publikuar në zhurnalin e Asosacionit Amerikan Mjekësor. Ata deklaruan se marrja e vitaminave sjell një zbritje të vogël ë rrezikut nga kanceri.

Mirëpo, ekspertët paralajmërojnë se ky studim del në kundërshtim me hulumtimet e mëhershme.

Komento