Maska me yogurt per floke kaccurrela

Floket kaqurela

Për flokë të thatë dhe kaccurrelë, kjo recetë do të kthej butësinë, duke e bërë flokun të butë dhe që drejtohet kollaj.

Përbërësit:

* 1 vezë e bardhë

* 1/4 filxhan yogurti tërësisht organik

* 1/4 filxhan majonezë

Udhëzime:

1. Rrihe vezën e bardhë derisa të shkumëzojë.

2. Përzieje me yogurt dhe majonezë.

3. Masazhoje në flokë të lagur.

4. Mbuloji flokët me maskë plastike dushi.

5. Mbaje maskën për 30 minuta, pastaj laje flokun me shampo zbutëse.

Komento