Maska nga qumeshti dhe kamomili

Maska nga qumeshti dhe kamomili

Nje grusht lulesh kamomili te pervelohen me 100 ml qumesht dhe te lihen te qendrojne 20 min.

Te kullohen,perseri te nxehen edhe pak dhe te shtohet edhe nje luge humus pluhur dhe gjysme luge mjalte.
Te vihet ne fytyre dhe dekolte,te mbahet 15 min.
Te shpelahet me uje te ftohte.

Komento