Maskë me kajsi

Maskë me kajsi

Maskë me kajsiE pasur me vitaminë A, karoten, sheqerna dhe minerale, kajsia shërben për të zbutur dhe rigjallëruar lëkurën.

Përhapni në lëkurën e fytyrës suaj një përzierje që përftohet nga përzierja e tulit të kajsisë dhe pak uji. Këtë përzierje lëreni të qëndrojë për 15 minuta në fytyrën tuaj. Më pas hiqeni maskën duke e shpëlarë fytyrën me ujë të ftohtë. Në fund aplikoni në fytyrë ujë trëndafili.

Komento