Maskë me patate dhe limon për një lëkure me shkëlqim

Maskë me patate dhe limon për një lëkure me shkëlqim(1)

Maskë me patate dhe limon për një lëkure me shkëlqim(1)Përbërësit;

Lëng patateje

Lëng limoni

Përgatitja;

Përzieni të dy lëngjet në të njëjten sasi. Me locionin e përgatitur lyeni të gjitha ojeset e trupit që ekspozohen ndaj diellit. E lini locionin të qëndrojë 15 minuta deri sa të thahet paksa. Shperlani trupin dhe fytyren me ujë. Kjo recete e përgatitur në shtëpi do t’ju ndihmojë të heqni ngjyren e errët të krijuar nga rrezet e diellit. Të dy përbërësit kanë provuar të jenë përbërës shumë efikas si agjent në trajtimin dhe zbardhjen e lëkurës.

One Comment

  1. po lengu i patates si pregatitet ?

Komento