Maskë për flokë pa volum

Maskë për flokë pa volum

Maskë për flokë pa volumHedhim në blender:

1 të verdhë veze,
1 lugë vaj vegjetal avokado,
2 pika vaj esencial selvi,
2 pika vaj esencial limoni.

Përhapni masën e përftuar në të gjithë gjatësinë e flokëve me ndihmën e një krehri dhe lëreni të veprojë për 30 minuta.

Komento