Maskë për sytë e fryrë nga lodhja

Maske per syte e fryer nga lodhja

Maske per syte e fryer nga lodhjaPërgatisni një përbërje të fortë me kamomil…

Pasi ajo të jetë ftohur, zhytni në të dy copa për kompresë dhe vendosini në sy duke i lënë për 15 minuta. Përdoreni këtë maskë për disa javë rresht dhe do të shikoni efektin e menjëhershëm të kësaj kure popullore.

Komento