Mbroni shendetin e vesheve duke pertypur camcakez

Mbroni shendetin e vesheve duke pertypur camcakez

Ju mund të mbroni shëndetin e veshëve tuaj gjatë udhëtimeve me avion duke përtypur çamçakëz.

Gjatë kohës së ngritjes dhe uljes së avionit presioni i jashtëm ajror ndryshon shumë shpejt dhe në këtë rast mund të krijohen probleme serioze në veshin e mesëm.

Gëlltitja e shpeshtë, përtypja e diçkaje apo mbajtja e çamçakëzit ndihmon veshin e mesëm në ekuilibrimin e presionit. Specialistët gjithashtu këshillojnë konsumimin e ujit të bollshëm dhe qëndrimin larg pijeve të gazuara për një udhëtim të qetë ajror

Komento