Me orgazëm, gjasat më të mëdha për të mbetet shtatzënë

Me orgazëm, gjasat më të mëdha për të mbetet shtatzënë

Nëse femra kënaqet gjatë marrëdhënieve seksuale, gjasat janë më të mëdha që ajo të mbetet shtatzënë- thonë ekspertët britanikë të gjinekologjisë.

Tashmë dihet se sa më të shpeshta të jenë marrëdhëniet seksuale, aq më të mëdha janë shanset që femra të mbetet shtatzënë.

Mirëpo, këto ditë ka dalë një teori e re, sipas së cilës, nuk ka shumë rëndësi numri i marrëdhënieve seksuale, porse shanset që femra të mbetet shtatzënë janë shumë më të mëdha nëse ajo kënaqet gjatë seksit.

Gjinekologu dr. Robert Winston thotë se në fekondim ka ndikim të madh kualiteti i marrëdhënies seksuale që kanë partnerët dhe kënaqësia që ka femra gjatë marrëdhënies.

Për të ndodhur fekondimi është domosdoshmëri që mashkulli të arrijë orgazëm, ndërsa është menduar se nuk ka shumë rëndësi nëse femra arrin orgazëm ose jo.

Mirëpo, në bazë të studimit disavjeçar, Dr. Winston ka vërejtur se fekondimi është shumë më i shpeshtë dhe më i lehtë bese femra kënaqet në seks dhe arrin orgazëm.

3 Comments

  1. jam 27 vjeq jam martu qe 3 vite po skomet shtatzan jam ba shum marak ama kurt kam mardhanje nuk ni azgja julutem ni kshill shka me ba pi shka hit vjen kjo burin tem e du shum po e kum vrejt qi sasht per ata ju lutemm ni kshill edhe me noj qi per at hak qi zndje kurgja edh nuk po jes shtatazan

  2. peershendetje,kisha dasht te memtregoni,se si mund te kem orgazem,un nuk ndjej shum kenaqesi kur kam maredhenje nuk edi,kisha dasht te me sugjeroni dicka flm

  3. jom nje vajz 2o vjeqare dhe jam qe 1 vit e martuar amo nuk kam ndjenja hiqq me burrin tim nuk di kurgjo nuk arrij te kenaqem dua te dii se nese nuk kam kenaqesi gjat seksit dhe orgazem a mundem te jes shtatzan ju lutem te me tregonii se un kam deshir te jes shtatzan me kshilloni diqka ju lutem

  4. nje vajz 2o vjeqare dhe jam qe 1 vit e martuar amo nuk kam ndjenja hiqq me burrin tim nuk di kurgjo nuk arrij te kenaqem dua te dii se nese nuk kam kenaqesi gjat seksit dhe orgazem a mundem te jes shtatzan ju lutem te me tregonii se un kam deshir te jes shtatzan me kshilloni diqka ju lutem

Komento