Shëndetësi

Këshilla shëndetësore

Vaksina kundër kolesterolit

Hulumtuesit nga universiteti në Vjenë janë duke analizuar testimin e vaksinës kundër kolesterolit të keq në gjak. Eksperimentet fillimisht janë bërë në minj, ku është treguar se vaksina mund …

Arsyet pse ju sulmojnë mushkonjat

Vera erdhi, bashkë me të edhe mushkonja. Pavarësisht ilaçeve të ndryshme të përdorura, prapë vështirë të gjendet shpëtim. Por, a e keni vënë re se disa persona nuk sulmohen asnjëherë prej …

Pse shkaktohen gungat në kyçe ?

Ju ka ndodhur të zgjoheni dhe papritmas të vini re një shenje fryrjeje, gati-gati gungë në pjesë të ndryshme të dorës si në pëllëmbë, mes gishtërinjve ose në kyçe. Mund të mendoni se ndoshta …