Shëndetësi

Këshilla shëndetësore

Pasojat nga vetmia

Sipas një rishikimi të ri të 218 studimeve që kanë parë efektet e vetmisë dhe izolimit social, ata që s’kanë lidhje shoqërore, kanë 50 për qind më shumë gjasa të vdesin para kohe sesa ata me …

Çaj me banan

Pikë së pari kuron depresionin, tensionin e lartë dhe shërben si furnizues me energji. Banania është një frut mjaft i preferuar nga të gjithë, i cili ofron një sërë dobish për …