Shëndetësi

Këshilla shëndetësore

Si ta parandaloni Renien e Flokeve

Flokët kanë një rëndësi shumë të madhe për estetikën e njeriut. Rënia e tyre është e dukshme tek femrat dhe tek meshkujt, por më e theksuar është tek meshkujt. Por, përse bien flokët? A …

Si të kemi dhëmbë të shëndetshum

Njeriu gjate jetes se tij ka dy gjenerata te dhembeve: gjeneraten e dhembeve te qumeshtit (denticioni paresor) gjeneraten e dhembeve te perhershem (denticioni permanent) Dhembet e qumeshtit …

Dieta për lëkurë të bukur

Ekspertja dhe autorja e librit The Healthy Skin Diet (Dieta Per Lekure Te Shendetshme), Karen Fischer ofron top keshillat e saj per nje lekure te bukur Nje pamje e shendetshme eshte gjeja me …

Si ti Pastroni dhëmbët

Armik i përbashkët i dhëmbit dhe gingivave është “pllak”. Pllak është shtresë ngjitëse,pa ngjyrë e cila formohet ne sipërfaqen e dhëmbit. Është shtresë ideale për zhvillimin e …