Shëndetësi

Këshilla shëndetësore

Temperatura e lartë dhe fëmijët

Instituti gjerman për mjekim kualitativ dhe efektiv- IQWiG, njofton se temperatura te fëmijët në të shumtën e rasteve është e padëmshme dhe vetëm në 1% të rasteve është tregues i ndonjë …

Çaji i zi mbron nga diabeti

Çaji i zi, i njohur për përmbajtjen e lartë të antioksiduesve, përforcimin e imunitetit dhe rregullimin e shtypjes së gjakut- duket se ka edhe disa efekte tjera dobiprurëse. Duke krahasuar …