Mjekët e syve e kanë fshehur gjithë kohës këtë teknikë për përmirësimin e shikimit!

Mjekët e syve e kanë fshehur gjithë kohës këtë teknikë për përmirësimin e shikimit!

Mjekët e syve e kanë fshehur gjithë kohës këtë teknikë për përmirësimin e shikimit!Shikoni teknikën e shkëlqyeshme, e cila do t’ju ndihmojë që t’i eliminoni syzet!

Është me rëndësi që në çdo 3 orë t’i mbyllni dhe t’i pushoni sytë një minutë, për shkak që sytë funksionojmë bash si edhe çdo pjesë tjetër e trupit tonë, transmeton Telegrafi.

Pra, pas çdo 3 orëve mbyllni sytë dhe relaksohuni. Veç kësaj, përpiquni që t’i bëni ushtrimet për sy kurdo që keni kohë, sepse do të keni dobi.

Merreni si shembull këtë test të thjeshtë, i cili do t’ju tregojë se si e keni të parët. Pastaj bëni ushtrime një muaj dhe do të vëreni dallimin.

Një këshillë shumë e rëndësishme është lëngu i karotës, i cili është jashtëzakonisht i mirë për sy dhe i pastron me themel.

Pas qitjes së lëngut të karotës në sy, bëni masazh me gishta. Vetvetiu mund të verifikoni a janë plotësisht të pastër.

Nëse do t’i bëni rregullisht këto, kurrë më nuk do të jeni të detyruar të shkoni te mjeku i syve, prandaj pse të mos ia fillojmë këtij ushtrimi.

Nëse bartni thjerrëza, patjetër duhet të jeni shumë të kujdesshëm, sepse duhet patjetër t’i hiqni nga sytë. Kontrolloni kohë pas kohe se a i keni hequr me kohë thjerrëzat, në mënyrë që t’ju pushojnë sytë.

Gjithashtu me rastin e bërjes dush, përdorni ujë të ngrohtë në mënyrë q