Mrekullia e flokëve të gjatë

Mrekullia e flokëve të gjatë

Tufat e varura në kokën tuaj krijojnë shprehje interesante. Me flokët të gjatë mund të bëni edhe “skulptura”, mirëpo sivjet kjo nuk është “in”.

Flokët nuk është e domosdoshme të ngjyrosen me ngjyra – bëhuni praktike dhe përdorini të gjitha maskaratë më të përsosura për flokë.

Për këtë stilistët më të njohur të Hollywoodit kanë sjellë modele, të cilat mund t’i përdorni në këtë rast.

Për të gjitha ato femra, të cilat as në muajt e ngrohtë të vitit nuk dëshirojnë të heqin dorë nga flokët e gjatë, stilistet e famshme propozojnë disa frizura, nga të cilat do të mbeteni pa fjalë.

Stilistët kanë dhënë këshilla se si të mbahen flokët të shëndosha.

Thjesht, të ndara në mes, flokët e butë me tallaze bien nga fytyra shkallë-shkallë në formë kaçurrelash dhe krijojnë pamje “boho” natyrale.

Komento