Mungesa e kalciumit sjell çrregullime mendore

Mungesa e kalciumit sjell çrregullime mendore

Mungesa e kalciumit sjell çrregullime mendoreKalciumi është një mineral thelbësor në organizmin tonë, sidomos në rolin që ai zë në shëndetin e kockave.

Ky është një mineral që shërben për të parandaluar një gamë të çrregullimeve të kockave, duke përfshirë, osteoporozën, densitetin e ulët të kockave, dhe ndihmon kockat e brishta.

Mungesa e kalciumit nuk ndikon vetëm tek kockat, ajo gjithashtu mund të çojë në çrregullime mendore dhe të sjelljes.

Disa nga shqetësimet që ju paralajmërojnë për mungesën e kalçiumit në trupin tuaj janë, pagjumësi, keni mundime, dhe zorrë të trazuara në organizmin tuaj atëhërë ju këshillojmë të konsumoni ushqime që kanë përmbajtje të kalciumit.

Komento