Ndezja e muskujve

Ndezja e muskujve

Ndezja e muskujve paraqitet si pasoje e lëndimeve te imta te muskujve si pasoje e ngarkesës se madhe. Zakonisht paraqitet një dite pas ushtrimeve, vrapimit, ecjes etj.

Kryesisht ndezja e muskujve paraqitet pas ushtrimeve, mirëpo atë mund ta evitoni nëse i përmbaheni këtyre këshillave.

Ushtroni rregullisht nga pak dhe gradualisht rriteni ngarkesën. Para ushtrimeve nxehuni e pas ushtrimeve zgjatni muskujt.

2 Comments

  1. une persnoi kam ndezje ne veshin e amjte dhe kam zyurem,si mundet te eliminojme ate.ne qfare menyre ju lutemina ndihmoni,ju faleminderit

  2. une kam nje problem qe quhet ndezja e muskujve dhe kam probem ne levizje kam deshir te di se qfar mund te bej qe te riparoj kete problem

Komento