Nëse e aplikoni këtë ushtrim 4-minutësh nuk keni nevojë për palestër

1

1Zakonisht për të bërë ushtrime fizike duhet të vozisim për në palestër, të kërkojmë hapësirë parkingu, të ndërrojmë rrobat, pastaj të fillojmë ushtrimet në shirit vrapues etj.

Një orë e plotë në palestër është ideale, mirëpo nuk është gjithmonë e mundshme!

Prandaj, Jennifer Cohen do të bëjë një rutinë me ushtrime fizike të cilat mund t’i bëni kudo dhe kurdo, pasi që zgjasin vetëm pesë minuta, transmeton “Telegrafi”.

Veç kësaj, për t’i bërë këto ushtrime nuk keni nevojë për ndonjë pajisje të palestrës!

Kërcime Squat – 20 sekonda

Pushoni 10 sekonda

Pompa 20 sekonda

Pushoni 10 sekonda

Burpees 20 sekonda

Pushoni 10 sekonda

Barkore 20 sekonda

Pushoni 10 sekonda

Kërcime Squat 20 sekonda

Pushoni 10 sekonda

Pompa 20 sekonda

Pushoni 10 sekonda

Burpees 20 sekonda

Pushoni 10 sekonda

Barkore 20 sekonda

Pushoni 10 sekonda

/Telegrafi/

Komento