Nësë nuk gënjeni do të keni një shëndet të mirë

keshilla

Sipas një studimi të bërë nga universiteti francez Notre Dame, ato persona të cilët nuk priren të përdorin gënjeshtrën në jetën e tyre të përditshme kanë një shëndet më të mirë se ato të cilët janë gënjështarë.
Të krijuarit gënjeshtra në ambientin që jetoni do të rrisë shumë nivelin e stresit që një individ mund të përballojë, prandaj shpesh herë ato do të kenë ankesa të ndryshme shëndetsore dhe dhimbje koke pothuajse gjithmonë. Si rezultat të gënjeshtrave, këto individë të cilët i përdorin gënjeshtrat bëhen njerëz të pabesueshëm për të tjerët, humbasin shoqërinë e tyre dhe përfundojnë në një ambient të mbytës nga stresi.

Krejt e kundërta ndodh me personat e sinqertë, të cilët priren të krijojnë një lidhje stabel me shoqerinë e tyre.Që të keni një shëndet të mirë si nga ana fizike ashtu dhe nga ana psikologjike të dashur njerëz përpiquni që të evitoni përdorimin e gënjeshtrës në maksimum.

Komento