Një gotë qumësht në vend të ilaçeve për gjumë

Një gotë qumësht në vend të ilaçeve për gjumë

Janë të panumërta faktet shkencore rreth ndikimit të qumështit në organizëm. Studimi më i ri ka treguar se qumështi është ushqimi më i mirë për njerëzit e ekspozuar lodhjes psikologjike, si dhe e shton përqendrimin.

Po ashtu një gotë qumësht para se të shkoni në gjumë ju përmirëson cilësinë e gjumit në mënyrë të shëndetshme dhe krejt natyrale.

Për ndikimin pozitiv të qumështit kujdesen aminoacidet dhe vitamina B6, që së bashku kanë ndikim pozitiv për gjumë cilësor dhe fjetje më të shpejtë.

Komento