Një produkt i shijshëm kundër-plakjes: jamballi

Një produkt i shijshëm kundër-plakjes jamballi

Një produkt i shijshëm kundër-plakjes jamballiI njohur për efektet e tij të dobishme mbi sistemin e tretjes, jamballi njihet më pak për vetitë e tij kundër plakjes.

Kjo rrënjë me shije shumë të veçantë, në fakt përmban shumë flavonoids, molekula antioksiduese të njohura për efektin e tyre mbrojtëse në qelizat e trupit.

Receta juaj anti-rrudhë:

Për të përfituar nga të mirat e tij dhe aroma e ëmbël, ju mund të thithni një shkop me jamball ose ta vendosni atë në ujë të nxehtë për të bërë një pijë të shijshme. Ju gjithashtu mund të zgjidhni për jamballin pluhur, është ideale për të aromatizuar ëmbëlsirat tuaj. Konsumojeni sipas dëshirës, me një kusht, nuk duhet të keni probleme me kaliumin.

Komento