Nuk dëshironi të shpenzoni për t’u ngrohur në dimër? Bëni këto 4 gjëra!

5

5Gjëja e parë që mendoni përpara se të hapni diçka në shtëpi për t’u ngrohur, është fatura në fund të muajit.

Ekspertët sqarojnë se nëse vërtet dëshironi të kurseni kur jashtë bën ftohtë, duhet të përpiqeni në këto gjëra:

1. Bëni një çaj të ngrohtë osë supë

Intv shton se pijet e ngrohta, e përcjellin të ngrohtin dhe nuk do keni nevojë të hapni ndonjë gjë për t’u ngrohur në shtëpi. Nuk i dihet!

2. Izoloni mirë dritaret dhe dyert

Edhe pse ju duket sikur i keni mbyllur mirë, sërish sigurohuni më shumë. Mund të vendosni ndonjë copë ngjitur me to, për të penguar të ftohtin drejt shtëpisë brenda.

3. Meditoni

Intv shton se meditimi ju ndihmon të ndiheni të ngrohtë shpirtërisht, duke bërë që të mos e ndjeni të ftohtin.

4. Mundohuni të lëvizni

Nëse mundoheni të lëvizni, do ngroheni më shumë. Kjo gjë do ju mbajë më ngrohtë.

One Comment

  1. […] post Nuk dëshironi të shpenzoni për t’u ngrohur në dimër? Bëni këto 4 gjëra! appeared first on […]

Komento