Paraloja më e preferuar e çifteve

Paraloja më e preferuar e çifteve

Të shikuarit filmave erotik në shtëpi për shumicën janë tabu temë, por studimi më i ri tregon se shumë praktikojnë pikërisht atë, dhe në këtë rast gjithsesi kënaqen.

Në hulumtim janë përfshirë 2 mijë vetë ku Playboy tregoi se shumica e partnerëve të dërgojnë mesazhe dhe foto dhe përdorin të ashtuquajturin sekstingom.

Jetojmë në një kohë të teknologjisë moderne, dhe shikimi i skenave erotike është plotësisht gjë normale. Kënaqësia e përbashkët e skenave erotike gjithashtu janë paralojë e shumë çifteve.

Ndërsa studimi ka treguar se shumë çifte nuk flasin për jetën e tyre seksuale dhe shumë më pak për sëmundjet seksuale.

“Gratë dhe meshkujt fshehin nga partnerët se kanë sëmurje infektive seksuale, kurse në vend të shërimit shpresojnë se si e gjithë do të kalojë vetvetiu dhe në mënyrë të përsosur”.

Kjo është gabim thonë ekspertët. Çiftet duhet të flasin me njëri tjetrin për të gjitha gjërat dhe veçanërisht në shtrat për jetën seksuale.

Komento