Pasi ta lexoni këtë, ju kurrë më nuk do t’i zbardhni dhëmbët

3

3Një dentist ka treguar se mënyra që keni përdorur për t’i zbardhur dhëmbët është krejtësisht e gabuar.

Kohë më parë thuhet si ai kishte pasur një partner që i kishte thënë “Duaji dhëmbët, të shëndoshë dhe të verdhë”.

Dr. Ada Cooper ka shpjeguar se “zbardhja” e dhëmbëve me pasta nuk e ndërron ngjyrën e tyre, por se vetëm i ngjyros ata.

Sipas saj, produktet e tilla përmbajnë vetëm “gërryes” që largojnë nga sipërfaqja mbetjet si të kafesë dhe ushqimit, që mund t’i keni ndoshta prej tre ditësh.

Ajo ka treguar se zbardhja e vërtetë e dhëmbëve mund të bëhet vetëm me diçka që përmban peroksid.

Ajo ka treguar se është me rëndësi që dhëmbët tuaj të jenë të shëndoshë edhe nëse nuk janë krejtësisht të bardhë.

Komento