Për këmbet trajtimi me agrume

Për këmbet trajtimi me agrume

Për këmbet trajtimi me agrumeCdo gje fillon nga kembet: shendeti i trupit tone, qetesia. Per kete arsye duhet te kujdeseni per to sa me shume, edhe pse me ardhjen e dimrit beheni me pertac.

Shqetesimet e para jane thatesia e lekures dhe fryrjet.

Duke perdorur produkte me baze agrumesh, si portokalli i cili permban vitamine C dhe vajra esencial me vecori hidratimi.

Eshte e mire ta filloni me nje peeling.Eshte e mire ta filloni me nje peeling duke e filluar nga kembet, me pas vjen nje terapi me kristale deti dhe alga dhe vazhdohet me nje pedikyre ku perfundohet me nje masazh te kembeve. Ju keshillojme ta provoni.

Komento