Për rritjen natyrale të qerpikëve

qerpiket

Përdorni një furçe rimeli të larë mirë.
Lyejeni me vaj kokosi dhe aplikojeni tek qerpikët njësoj siç aplikoni rimelin, nga rrënja deri tek majat.
Në vend të rimelit, mund të përdorni pëllëmbët e duarve, por kujdes të mos shkaktoni tërheqje të lëkurës. Gjithashtu duhet patur kujdes, që vaji të mos depërtojë në sy pasi mund të shakktojë djegie ose acarime të lehta (në rast të tillë bëhet shpëlarje me ujë). Në vend të vajit të kokosit, mund të përdorni edhe; Vaj Lajthie (përmban 100% Vit E), Vaj Bajamesh, ose vaj Lini. Thuhet se janë po aq efikase për dendësimin dhe zgjatjen e qerpikëve.

One Comment

  1. Keto Vajra natyrale i gjeni ne dyqanin 'Bimë Mjekësore' rruga Hoxha Tahsin / Tirane (100 metra Mbi pazarin e ri)

Komento