Për të qenë në humor të mirë: hani çokollatë të zezë

Qoko

QokoStudiuesit kanë treguar se të hash çokollatë të zezë çdo ditë ul nivelin e kortizolit (hormoni i stresit), pas dy javëve të konsumit.

Çokollata është shpesh shërimi i duhur kur ne jemi të mërzitur ose nuk ndjehemi në humorin e duhur.
Ajo gjithashtu ka një efekt stimulues në endorfinë: kështu ajo rrit nivelin tone të humorit dhe sjell një ndjenjë të mirëqenies.

Komento