Përfitimet nga konsumimi i qershive!

4

Në frigoriferin tuaj të shtëpisë patjetër duhet të mbani qershi edhe muajve tjerë pos muajit qershor.

Qershitë duhet t’i mbani çdo herë në shtëpinë tuaj, për shkak se qershia përmban antioksidant ato ngadalësojnë plakjen dhe shmangin sëmundjet kronike, duke përfshirë sëmundjet e zemrës, kancerin, alzheimerin, diabetin dhe obezitetin.

Po ashtu qershia ndihmon në përmirësimin e gjumit.

Në një hulumtim i cili iu bë një grupi të femrave dhe meshkujve doli se qershia ju ndihmoi në stabilizimin e gjumit.

 

Komento