Përse akupunktura është e dobishme?

Përse akupunktura është e dobishme?

Akupunktura shëron një spektër të gjerë të sëmundjeve dhe gjendjeve, më efikase është ajo në shërimin e dhembjeve të kokës dhe dhembjeve në shpinë, por këto nuk janë anët e vetme pozitive të akupunkturës.

Është krejt natyrale

Nëse nuk jeni ndonjë adhurues i marrjes së ilaçeve për secilën imtësi, sigurisht se do të ndaheni të kënaqur me akupunkturë, sepse është krejt natyrale.

Ndihmon sistemin imun

Shumë hulumtime kanë vërtetuar akupunktura është e mirë për sistemin imun, që do të thotë se me ndihmën e gjilpërave do të mund të prodhoni më shumë qeliza të bardha të gjakut, që luftojnë infeksionet. Akupunktura po ashtu shëron shumë probleme shëndetësore, zbut dhembjet dhe ndihmon në heqjen dorë nga narkotikët, lehtëson simptomat e alergjive, depresion dhe ndihmon në sterilitetet. Po ashtu, lehtëson dhembjet tek pacientët që vuajnë nga kanceri dhe pasi të kenë përdorur kimioterapinë.

Komento