Përse njëri nga binjakët hesht, përderisa tjetri flet shumë?

Përse njëri nga binjakët hesht, përderisa tjetri flet shumë?

Një nga fenomenet specifike të të folurit të binjakëve është edhe rasti kur njëri është më i shkathët nga tjetri në të folur.

Zakonisht ai është personi më dominant, për këtë edhe i jep vetes rolin e ‘avokatit të drunjtë’ dhe përgjigjet në pyetjet për të dytë.

Binjakut tjetër kjo ndarje e roleve i përgjigjet shumë mirë, sepse e di që motra apo vëllau do thotë në emër të tij të gjitha ato që ky i mendon.

Ky vogëlush i heshtur, në gjërat tjera mund të jetë më i shkathër, si psh. mund ta ketë motorikën më të zhvilluar./bebaime/

Komento