Plakja dhe stresi

Plakja dhe stresi

Plakja është proces natyral, mirëpo stresi te shume njerëz shkakton plakje te parakohshme.

Stresi vjen ne forma te ndryshme dhe nëse nuk dimë te ballafaqohemi me te trupi behet i tendosur dhe paraqiten pasoja negative.

Kjo përfshinë ngritjen e shtypjes se gjakut, koke dhimbje, pengesa ne tretje, hidhërim etj. Gjithashtu stresi e thane lëkuren e cila pasoje rrudhet.

Te gjitha këto ne kombinim me faktorët e jashtëm e plakin njeriun para kohe.

Komento