Propolisi – ilaç natyral

Propolisi – ilaç natyral

Ne vitet e fundit propolisi si një nga prodhimet e bletëve, ka gjetur përdorim te gjere dhe mund te gjendet ne çdo barnatore apo ne shitore te ushqimit te shëndetshëm.

Propolisi përmban dyll, rrëshirë dhe vajra eterike qe i japin a tij veti antimikrobiale  dhe anti inflamatore. Propolisi e stimulon regjenerimin e indeve dhe e rrite imunitetin e organizmit.

Ai gjendet ne treg ne forme te tinkturës e cila ka shije te hidhur .Tinktura mund te konsumohet me mjaltë apo duke e tretur ne ujë apo ne lëng.Por gjendet edhe ne forme te tabletave qe kane shije te këndshme.

Komento