Pse nuk duhet pastruar veshët me tamponë pambuku?

8

8Besohet se veshët tanë kërkojnë pastrim sa më të shpeshtë.

Por mos harroni se duhet ta pastroni vetëm pjesën e zgavrës së veshit të jashtëm – dhe atë vetëm me ndihëm e një pambuku të lagur.

Dhe një gjë tjetër e rëndësishme – ju nuk duhet t’i pastroni veshët me gisht ose edhe me tamponë pambuku, transmeton Klan Kosova.

Komento