Qumështi nuk lejon që të shtojm peshë

Qumështi nuk lejon që të shtojm peshë

Qumështi nuk lejon që të shtojm peshëSipas nje studimi te bere nga studiuesit australian kan treguar se qumeshti qe pihet per mengjes mund te parandaloje grumbullimin e kilogrameve te tepert.

Sipas australianeve kishillohet qe te pihet nje gote qumeshte ne mengjes.

Qumeshti vet vetiu nuk do t’ju dobesoje mirepo nese kur hani pini qumesht kjo do t’ju mbaje me te ngopur dhe do t’ju zvogeloje oreksin keshtu qe nuk do te bini pre e ushqimeve kalorike deri ne shujten e ardhshme.

Komento