Rastet kur nuk duhet bërë pircing në gjuhë

Rastet kur nuk duhet bërë pircing në gjuhë

Rastet kur nuk duhet bërë pircing në gjuhëTë bësh pircing në gjuhë është tashmë në modë. Por duhet pasur kujdes, pasi ka disa raste kur nuk rekomandohet të bëhet:

Kur jeni shtatzënë
Kur keni probleme të koagulimin
Kur jeni duke marrë medikamente antikoagulimit
Kur jeni alergjik ndaj substancave të ndryshme të përdorura gjatë bërjes së pircit (metalet e nikelit dhe të tjera)

Komento