Receta për seks të përsosur në mëngjes

Receta për seks të përsosur në mëngjes

Meshkujt për seks janë më të disponuar në mëngjes. Mirëpo, në bazë të një hulumtimi, shumica e femrave nuk i gëzohen kësaj ideje.

E vetmja gjë që duhet bërë në mëngjes është, ta bëjnë një dush dhe të nisemi për në punë, përderisa femrave, posa t’i hapin sytë, atyre u shfaqen obligimet që do t’i kenë para vetes së tyre gjithë ditën.

Mashkulli, i cili dëshiron ta “tollovisë çarçafin” duhet të zgjohet paksa më herët se e dashura e tij, për t’ia përgatitur kafjallin. Natyrisht, pasi ta zgjojë me puthje e ledhatime, edhe femra do ketë arsye që të relaksohet.

Femra ka nevojë për seks, është e pasionuar, e një gjë të tillë nuk mund ta ketë sapo t’i hapë sytë. Nuk është e vërtetë se të gjitha femrave nuk ju pëlqen seksi në mëngjes, por sipas ekspertëve ju nevojitet më shumë kohë.

Komento