Recetë me patate për trajtimin e lëkurës

Recetë me patate për trajtimin e lëkurës

Recetë me patate për trajtimin e lëkurësPërbërësit kryesor të kësaj recete janë neutral duke e bërë këtë maskë zgjidhjen përfekte për të trajtuar lëkuren e fytyrës.

Përbërësit;

½ patate

½ domate

1 avokado

Merrni patatet dhe me lëkurë i vendosni të ziejnë në një tenxhere mbi sobë. Pasi të jenë zier, i lini pak sa të ftohen, heqni lëkuren dhe bëjini pure. Hidhni pataten në pjatë, pastaj domaten e bërë pure e hidhni siper patates. Merrni avokadon, ndajeni përgjysem dhe heqni faren. Bëjeni pure edhe avokadon dhe përziejeni mirë deri sa të krijohet një masë e njëtrajtshme, homogjene.

 

Komento