Reduktoni shfaqjen e rrudhave me këtë produkt shtëpiak

g

gTë bardhat e vezëve janë një përbërës i shkëlqyer për të reduktuar shfaqjen e rrudhave dhe vijave të holla në fytyrë.

Efekti lifting i vezës është njohur shekuj më parë kur femrat vunë re ndryshime drastike në fytyrë pasi e lyenin atë me vezë. Plot jetë e gjallëri, një lëkurë e tendosur është ajo që duam të gjitha, shkruan living .

RECETA E SHTËPISË: Rrahim lehtë të bardhën e një veze dhe e përhapim atë

në fytyrë dhe qafë. E lëmë në qetësi për 20 minuta dhe më pas e shpëlajmë me ujë të ftohtë. Kjo është një nga maskat më të mira për tonifikimin e fytyrës dhe reduktimin e poreve.

Komento