Rregullat e puthjes

Rregullat e puthjes

Relaksohu ! Lëshoje trupin dhe merr frymë thellë nëse të duhet. Fillo ngadalë dhe filloje nga qetësimi i vetes.

Ruani ritmin

Mos ia merr atij frymën me gjuhën tuaj nëse ai dëshiron të puthë vetëm me buzë dhe gojë të mbyllur. Trego vëmendje në gjuhën e lëvizjeve trupore dhe se si ai e përdor gjuhën për t’u lidhur me të. Nëse dëshironi të ndryshoni ritmin, bëjeni këtë gradualisht.

Kontrolloni gjuhën

Zgjoni pasionin kur pasioni të kërkon. Lëvize gjuhën. Nëse nuk je e sigurt, shiko se çfarë bën ai me gjuhën.

Zbulo

Lejoji vetes pak mundësi. Mos u mbyll vetëm brenda gojës. Eksploro me kujdes fytyrën e tij. Tregohu i sjellshëm dhe jo agresiv. Bëj kujdes me gjestet e tij dhe shiko se çfarë e kënaq atë më tepër.

Kujdesu për buzët të bukura

Buzët e thara, të çara mund ta prishin kënaqësinë e një puthjeje të butë. Mundohu të mos përdorësh të përdorësh tualet ose make-up të rëndë. Sa më shumë natyralë.

Komento