Shega e mirë edhe për femrat, edhe për meshkujt

Shega e mirë edhe për femrat, edhe për meshkujt

Shega e mirë edhe për femrat, edhe për meshkujtShega është një aleat shumë i fuqishëm i bukurisë njerëzore si për femrat, edhe për meshkujt. Jo vetëm kaq, por ndihmon pozitivisht edhe në aspektin seksual të të dy gjinive.

Falë përmbajtjes së dozave të estrogjenit tek shegët minimizohet tharja hidrike, brishtësia e kockave dhe elasticiteti i lëkurës. Tek meshkujt ka efekte përforcuese në aspektin seksual dhe të riprodhimit.

Sipas një kërkimi të bërë nga “Queen Margaret University” në Edinburg dhe të mbështetur në një kampion prej 58 vullnetarësh, lëngu i shegës ka treguar se është shumë efikas në rritjen e dëshirave seksuale.

Komento