Shëroni dhimbjet në nyja dhe eshtra me këtë ilaç natyral

Shëroni dhimbjet në nyja dhe eshtra me këtë ilaç natyral

Shëroni dhimbjet në nyja dhe eshtra me këtë ilaç natyralDhimbjet në eshtra janë dhimbje e shpeshtë te personat e moshuar.

Më së shpeshti shfaqen te femrat, pasi më shpesh gjatë jetës i ekspozohen ujit të ftohtë. Tani ju prezantojmë ilaçin natyral për shërimin e nyjave me dhimbje dhe eshtrave, transmeton gazeta Kosova Sot.

PËRBËRËSIT:

2 lugë xhelatinë; Lëngun e një portokalli; Pak kanellë; 2 lugë mjaltë. Masën e përzieni mirë dhe e lini të qëndrojë për dy orë. Pastaj masën në shtresë të hollë a aplikoni në hapësirat me dhimbje.

Komento