Shikimi symaceje

shikimi-symaceje_2_2_hd

shikimi-symaceje_2_2_hdNjë nga stilet më të kërkuara të grimit është grimi “smokey eyes”, teknikë kjo që asnjë mashkull nuk do të qëndrojë indiferent.

Ja disa hapa që duhet që duhet të ndiqni për ta realizuar këtë grim:

Hapi i parë
Aplikoni korrektorin tek kapakët e syrit për të krijuar një bazë.

Hapi i dytë
Me ndihmën e penelit realizoni një vijë të rregullt përgjatë kapakut të syrit. Në të njëjtën mënyrë realizoni vijën tek qepallat e poshtme.

Hapi i tretë
Me ndihmën e furçave të syve, aplikoni tonin e errët të syve. Ngjyrat në modë janë kafe, e gjelbër e errët dhe ngjyrë hiri. Ngjyrosni pjesën e brendshme të qepallave të syve deri tek këndi i jashtëm i syrit.

Hapi i katërt
Pjesën nën vetull lyejeni me një ngjyrë neutral ose ngjyrë mishi mat.

Hapi i pestë
Përfundoni grimin duke aplikuar një rimel tek qerpikët, në mënyrë që syri të jetë sa më i plotë.

Komento